29

#VokeyPubg#PubgMobile#RSGVokey

25 Kills!! Kimi Hime Is Watching Vokey Auto Semangat Bantai Enemy | Solo Vs Squad | PUBG Mobile

Source Video : https://www.facebook.com/RSGVokey/videos/475529513129869/

Credit : Vokey Gaming

Follow Vokey Gaming
https://www.facebook.com/RSGVokey/

COSMOS GUIA y Refinamiento Saint Seiya Awakening KOTZ manano

Previous article

Kimi Hime | script background mobile legend terbaru – ALL PATCH

Next article

You may also like

29 Comments

  1. vokey terbaik solo squad classic wkwk

  2. hacker nih . tgk gmeplay pun dh tawu . msuk tour too soon lah ..

  3. gila la vokey main .. gg teringin aku nk main mcm gameplay dia .cena nk jd pro mcm neh ea ? ke kena pakai iphone huhu

  4. Mantap close encounter tenang n gameplay luar kotak

  5. mcm mana dy bolee tau berlakang uh ad org..minit 8.53…ngan kabusnyaa..

  6. Ya allah bestnye main x laggggg arghhhh

  7. Kalau korang tak percya tngok youtuber botgaming..dya ada bagitau

  8. Ni la nama nya pake chet spectator

  9. adoi voke voke kime hime saja kau tau hahahhaha

  10. Vokey punya closecombat paling power di antara pemain Malaysia. Mcm aimbot pun ada

  11. mata tajam nok haram 😂 graphic apa ko pakai anjay

  12. Vokey terbaik solo vs squad..

  13. Earfone ape kau pkai ni , terbaik lah

  14. Terbaik lah kau vokey , permain baru ke ni ? Hihi , mcm fredo cara main

  15. Asl aku x dpt dia pnya live noti….dia live kol bpe slalunya

  16. Please support me guys 🙏 14 subsciber je ada😭

  17. Salah satu hacker Malaysia ini lah dia.. Bodoh

  18. Macam sajat jer suara vokey tapi awok memang mantap.. Jangan kecam just perasan jer

  19. Vokey nk custom id £SiKaRaW48£

  20. Harap2 nti tour pakai phone lain prestasi gameplay vokey tetap same😀😀

  21. xsilap ni live pagi tdi punye ni

  22. Dia nie pandai baca step

  23. Mohon buat content too soon moment vokey~

Leave a reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

More in Videos