39

Skill Soloz Melampaui Zxuan !!! Hanya Soloz Yang Bisa Tornado Fanny Segila ini !!! Mobile Legends

➜ Bringing to you:➜ Mobile Legends [ML] | Indonesia | gear build lancelot,
gear build alucard,gear build roger,gear build irithel,gear build argus,gear build karina,gear build zilong,gear build fanny,gearbuildcyclops,gear build harley,gear build akai,gear build aurora,gear build alpha,gear build balmond,gear build bruno,top gear build bridge,gear up best build,gear build chou,gear build clint,gear build freya,gear build franco,gear build gord,gear build gatotkaca,gear build hayabusa,gear build hylos,gear build hilda,gear build karrie,gear build kagura,gear build layla,gear build miya,gear build moskov,gear build natalia,gear build nana,gear build odette,savage,maniac,new skin,new hero,gear build shask,gear build helcurt,gear build lesley,fasha hero baru

Music Intro !!

GAMING NCS : https://www.youtube.com/channel/UCbe-_nY8a7MIfGKV61e6wIA

➜Playlist Mobile Legends: Bang Bang

————————————————————————–

➜Playlist BH7 (Builder Hall 7) Base

————————————————————————–

➜Playlist BH6 (Builder Hall 6) Base

————————————————————————–
➜Playlist War Base TH9 (Town Hall 9)

————————————————————————–
➜Playlist Farming/Trophy Base TH9 (Town Hall 9)

————————————————————————–
➜Playlist Base Town Hall 10

————————————————————————–

SUBSCRIBE MY CHANNEL YOUTUBE:http://www.youtube.com/warbase?sub_confirmation=1
————————————————————————–
SUBSCRIBE ; http://www.youtube.com/warbase?sub_confirmation=1
FACEBOOK ; https://www.facebook.com/syamsulrijal888
INSTAGRAM; https://www.instagram.com/syamsulrijal8/

INI HERO LEBIH SUSAH DARI FANNY di ML !!!! – DOTA 2 TURBO [INDONESIA] !!

Previous article

LEGENDS SCHOOL EPISODE 10 – MOBILE LEGENDS STORY ANIMATION

Next article

You may also like

39 Comments

  1. Judul lagu pengisinya apa ?

  2. Minit savage plz

  3. Btw,levi better than mikas 🙂

  4. Siapa sokong abang Soloz like

  5. fanny soloz sama fanny zxuan cepat mana?
    yah jelas zxuan lah
    zxuan musuh di base di kejar yg buat konten alay bin lebay
    nggak ada konten malah buat yg alay2 cuiih!!!

  6. blacklisted channel ni. penuh ads, nmpk sangat bukan buat vid youtube sbb minat.

  7. Judul apa an zxuan masih top 1 global fanny dan hampir melampaui mikazu dan mikasa

  8. tps utk pmula fanny, tangan tu x smestinya kna cpat, tgok, talinya tenang, lembut….just b calm

  9. over giler iklan kau ni.. beragak la

  10. Noob, siapa gak suka by one

  11. zuan gak ada apa apa nya 😍😍

  12. zuan gak ada apa apa nya 😍😍

  13. fanny solozz memang ganass terbaikk… aku nak mainn fanny mcm solozz😉

  14. Siapa user fanny lepas tuh dibacotin 😂. Like jap

  15. Salah ni..Zxuan lagi hebat…

  16. Mmg yasue ,mikazu, zxuan pro fanny.. Tpi kalau masuk bab gameplay soloz la yg terbaik

  17. banyak ads??no problem man dud girl boy man woman aunty uncle…relaxx chill chill..gunalah ADS-Blocker..nanti dia block ads yg ada di channel korang tonton..ok have fun bro

  18. Hanya rijal gaming bisa letak ads segila ini

  19. Niat amat nyari adsense. Iklan bejibun

  20. Solot terus kan usaha kalah kan zxuan

  21. Yang cakap tiru build mikasa lah apa lah then cakap yasue lagi pro lah and bla bla bla . Btw korang kena tahu fanny ni kena main fast then dia terbahgi kepada enemy bak kata soloz kalau enemy ok buat build damage kuat kasi senang kill kalau banyak cnter kena buat build tank. Aku tengok live dia aku tau lah . Use fanny jew tahu tetang build fanny so kau tengok dan nikmati jela tayah nak banding banding kan.. Nyirapp

  22. Soloz pro sbb dia pakai original server macam yasue tu pkai vpn set ke taiwan

  23. Miskin sangat ke? Ads banyak macam jerawat

  24. Babi ads banyak gila

  25. Kenapa Anjing Kalo ada Player fanny Yg Hebat Kok di Banding bandingin Sama Zxuan.. 90% player fanny Terinsprirasi Dari Zxuan Dan Mikasa… maka dari Jngan di Banding bandingin sama Guru.. anjing

  26. kenapa sih di bandingin trus sama zxuan dan perbandingan nya selalu merendahkan zxuan fak yu youtuber sampah

  27. bukan gitu ya tapi yg terkenal akan keganasan fanny ada 4 orng
    1.limit.mikasa
    2.zxuan
    3.yasue
    4.mukazu
    yg lainnya kurang tau tapi menurut gw 4 orang ini legenda fany paling terkenal

  28. Nak like 1k bole tak…?? 😆😆😆😍😍

  29. Sanztify is the legend now… I am sorry to say … Cause look at sanztify build and his cable…

  30. ya bener skali ,luar biasa..zxuan pn gk bisa gitu

  31. Annoying bodo screen slow

  32. Baqu 6 minit damage da 1k

  33. minit ke 6:5810:45 lagu ape ???

  34. nak cepat kaya ke woyyy iklan banyak..

Leave a reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

More in Videos